вівторок, 16 листопада 2010 р.

Світ дитячої мрії. Українці поділилися своїм сімейним щастям в картинках

З вересня по листопад 2010 року Європейський Союз спільно з Міністерством сім'ї, молоді та спорту провели п'ятий щорічний всеукраїнський фотоконкурс Світ дитячої мрії, присвячений ідеї щасливого дитинства і повноцінної сім'ї і покликаний просувати сімейні цінності та стимулювати суспільну дискусію про виховання дітей.

Організатори конкурсу зібрали на спеціальному сайті більше трьох тисяч різножанрових фотографій щасливих українських сімей, з яких журі обрало найкращі знімки в трьох категоріях: Діти до 18 років, Любителі і Професіонали, а також присудили приз глядацьких симпатій автору фото, який набрав найбільшу кількість голосів на сайті конкурсу .

Більше ста робіт, які найбільш вдало втілили образ щасливої сім'ї та відобразили ідеї відповідального батьківства, стали експонатами виставки, яка проходить з 12 по 20 листопада у галереї Дім Миколи, а автори трьох найкращих знімків у кожній з категорій отримали цінні призи, серед яких камери, принтери і штативи.

Організатори відзначають, що цього року конкурс зібрав рекордну кількість учасників і фотографій, і мають намір продовжити досліджувати тему сімейного щастя по-українськи і в наступному році. Фото представлено організаторами конкурсу.