неділю, 25 вересня 2016 р.

В дитячому садочку відсвяткували Всеукраїнський «День дошкілля»

Напередодні професійного свята дошкільнят з 19 по 23 вересня в садочку було весело. Вихованці старшого віку малювали на асфальті «Дитинство очима дошкільнят». Діти молодшого та середнього дошкільного віку переглянули лялькову виставу «Дім в якому я живу».
22 та 23 вересня в закладі відбулось найчарівніше свято для родин самих маленьких дошкільнят садочка – дітей раннього віку – «Посвята в українські дошкільнята». Хлопчики та дівчатка, які вперше переступили поріг доброго, надійного закладу - посвящались в українські дошкільнята.

В теплому родинному колі малюки разом зі своїми батьками та працівниками садочку грали, танцювали, співали. Вихователі присягнули на вірність професії – дали клятву дотримуватись Кодексу честі Педагога ДНЗ № 149. У виконанні працівників закладу прозвучав Гімн садочка. Батьки дали обіцянку любити та підтримувати своїх дітей,співпрацювати з дошкільним навчальним закладом.
Наприкінці свята всі учасники навчально-виховного процесу стали в коло і пограли в гру «Одна сім’я». Голова батьківського комітету групи передала коровай завідуючій закладу Олені Степанівні, яка провела дітей з батьками під рушниками.
Завершилось свято українською традицією. У родинному колі дошкільнят діти смакували запашний коровай.