середу, 2 вересня 2015 р.

Свято «Прощавай літечко, здравствуй осінь!»

1 вересня 2015 року в ДНЗ №149 традиційно відбулося свято – «Прощавай літечко, здравствуй осінь!», присвячене початку нового навчального року. Метою свята стало формування у дошкільників любові до природної краси рідного краю; виховання поваги один до одного; спонукати дітей робити гарні вчинки. Після довгої розлуки і літніх розваг діти знову зустрілися зі своїми друзями і педагогами. Всі підросли, засмагли, відпочили і прийшли в свій рідний садочок.
Теплом і радістю була сповнена зустріч вихователів із дітьми. Святковими були перші заняття в кожній віковій групі. Вихователі провели тематичні заняття на тему: «Прощавай літечко, здравствуй осінь!». 
Найменших вихованців знайомили з дитячим садочком, зі своєю групою. На спортивному майданчику для малят відбулось театралізоване дійство «Шоу мильних кульок». Пісні, танці під час свята допомагали новоприбулим дітям знайомитись із колективом однолітків і відчути себе спокійно та безпечно в нових умовах перебування в дошкільному навчальному закладі. 
Нехай цей навчальний рік буде сонячним і несе добрий настрій у кожну нашу українську родину!