четвер, 3 квітня 2014 р.

Калейдоскоп подій у дитячому садочку

З метою виховання, розвитку, виявлення талановитих та обдарованих дітей, активізації роботи закладу з сім’єю та громадськістю, пропаганди суспільної дошкільної освіти були проведені наступні заходи.

  • 14 січня 2014 року розвага для дітей «Щедрий вечір-добрий вечір». Щороку вихованці садочку відновлюють кращі традиції, що залишили нам у спадок наші пращури. 
  • 16 січня 2014 року на базі дошкільного навчального закладу відбулося методичне об’єднання для психологів-дошкільників Дарницького району. Педагогічний колектив закладу ділиться своїми досягненнями і переймає передовий педагогічний досвід психологів району. 
  • 15 лютого 2014 року для вихованців старших груп проведено музичну розвагу «Стрітення - Зима з Весною зустрічається».
  • 25 лютого 2014 року під час розваги для дітей середнього дошкільного віку «На крилах Лесиної пісні» передана сила і глибина поетичного світу Лесі Українки, любов до українського українського слова, до України. 
  • З метою забезпечення пізнавальної потреби дітей у процесі праці в дитячому садочку та родині, викликати інтерес до способів творіння, естетичного оформлення результатів праці з 1 березня 2014 до 15 березня 2014 проходила виставка творчості дітей та дорослих «Весна-2014». Найактивнішими учасниками виставки стали вихованці груп № 1, 2, 4, 5, 8, 9, 10, 12, 14.
  • З 4 березня 2014 по 6 березня 2014 хлопчики та дівчатка привітали своїх матусь, бабусь, сестричок зі святом весни «Мама-берегиня сім’ї». Під час виконання пісень, віршів, таночків педагоги розвивають музичну культуру дітей, виховують прагнення надавати мистецьким діям емоційного та естетично усвідомленого характеру. Діти створили свято для батьків, а батьки пишалися своїми дітьми. 
  • 13 березня 2014 року в садочку вшановували творчість Тараса Григоровича Шевченка. У всіх групах вихователі провели заняття, де розказали про життя та творчість поета. Вихованці старших груп на святі «Наш світоч  -Тарас Шевченко» проявили свої знання та вміння читати вірші, співати, танцювати. Наймолодший вихованець чотирьорічний Німченко Артем розповів вірш Т.Шевченка «Садок вишневий коло хати…»